Stichting Familie Vrouwenhofje Mevrouw van Aerden

Wordt vriend van het Hofje

Sinds november 2007 is het Hofje van Aerden geopend als museum. De achtergrondgedachte van de openstelling is de continuïteit van het Hofje te waarborgen en fondsen te ontwikkelen voor het instandhouden van de gebouwen, de collectie en de tuinen.

Na de openstelling van het Hofje zijn het gebouw en de tuinen een rol gaan spelen in de Leerdamse samenleving. Er vinden bijvoorbeeld regelmatig binnen- en buiten- concerten plaats en lezingen. Er kan ook overdag vergaderd worden.

Om de uiteindelijke doelstellingen te realiseren moet er echter meer gebeuren. Met deze gedachte als achtergrond, is sinds kort de vereniging "De Vrienden van het Hofje" opgericht met als doel een continue groep vrienden rond het Hofje te verzamelen.

Voor een minimumbedrag van Euro 75,00 per jaar bent u Vriend van het Hofje. Daarvoor ontvangt u:

  • 4 gratis toegangsbewijzen per jaar
  • minimaal 1 x per jaar een speciale bijeenkomst exclusief voor Vrienden van het Hofje, dit kan een lezing zijn, een mini concert met goed verzorgde hapjes en drankjes.
  • 30 % korting op onze concerten
  • regelmatige informatie over speciale evenementen in of rondom het Hofje van Aerden.

Wilt u het Hofje steunen met grotere bedragen, dan is dat van harte welkom. Wij werken dan graag een meer uitgebreid pakket faciliteiten voor u uit .

Aanmeldings Formulier

Ja u kunt mij noteren als "Vriend van het Hofje van Aerden".

Naam :
Adres :
Postcode :
Plaats :
Telefoonnummer :
E-mailadres :
Bedrag * € :

* Het bedrag wordt door mij contant voldaan of overgemaakt op:
Rabobankrekening nummer: 13 75 74 142