Stichting Familie Vrouwenhofje Mevrouw van Aerden

Hofje van Mevrouw van Aerden zoekt vrijwilligers

Het Hofje biedt:
- een gezellige en mooie omgeving
- leuke collega’s
- flexibele werktijden
- bijdrage aan uw gezondheid

Hofje van Mevrouw van Aerden zoekt vrijwilligers

Houdt u van cultuur, geschiedenis en vindt u het leuk om met mensen om te gaan? Bent u een kei in administratief werk of juist een echte gastvrouw. Een topverkoper of toch meer een klusser of tuinier. Dan bent u bij het Hofje van harte welkom.

Verkoopmedewerkers
In onze museumwinkel verkopen we er allerlei hofjesproducten zoals kaarten, sappen, glaswerk en jam. We zoeken mensen die mee willen helpen met de verkoop, inkoop en inrichting van de winkel. Heeft u ervaring of lijkt het u leuk om dit te doen reageer dan.


Klussers en Tuiniers
De tuinen en het gebouw worden continu onderhouden, om er voor te zorgen dat het Hofje er mooi blijft uitzien. Naast het bestaande zijn we steeds met nieuwe dingen in de tuin en rond het pand bezig. Heeft u handige handen en vindt u het leuk om in teamverband te werken neem dan contact op.


Gidsen en Gastheren/vrouwen
We zijn heel erg trots op het museum met o.a. prachtige schilderijen, de historisch buitenkeuken en de tuinen. Ziet u zichzelf al als gids of als gastheer/vrouw neem dan contact op.

Communicatiemedewerkers

Het Hofje zoekt hulp bij informatie technologie projecten. (Facebook, Twitter etc.)

Onderzoekers

Schilderkunst, historie en genealogie behoeven nader onderzoek. Er zijn diverse projecten in Leerdam, Den Haag, Kaapstad en Jakarta (Batavia). Dit kan ook vanuit uw eigen huis, waar ook ter wereld.