skip to Main Content

7 april 2024: concert Trio Hans en Nancy Latour & Debby de Lima

7 April 2024: Concert Trio Hans En Nancy Latour & Debby De Lima

Op 7 april 2024 wordt er in het Hofje een concert verzorgd door het Trio Hans en Nancy Latour & Debby de Lima. 

Hans Latour specialiseerde zich, na zijn conservatorium opleiding, als zanger en neemt onder andere deel aan de Nederlandse Bachvereniging, het Collegium Vocale Gent en la Chapelle Royale. Naast zang, componeert hij ook: www.hanslatour.com. Nancy Latour komt oorspronkelijk uit Amerika. Zij studeerde barok dwarsfluit en viool aan het Haagse conservatorium. Zij heeft momenteel verschillende koren onder haar hoede als dirigent. Debby de Lima is musicus, fotograaf en politicus. Zij studeerde aan de Schumann Academie te Rotterdam en gamelanmuziek aan de Kunst- en Muziekacademie te Yogyakarta, Indonesië. Als zanger (sopraan) treedt zij op als solist en in koorverband. Ook werkt zij graag samen als begeleider (pianist).

Tickets zijn te koop, voorafgaand aan het concert, vanaf 14:00 uur. Aanvang concert vanaf 14:30 uur. De prijs is €12,- per persoon. Het intieme huisconcert vindt plaats in de voormalige raadzaal.

Na afloop is er ruimte voor een informeel samenzijn, met een drankje en de mogelijkheid om na te praten over het concert. De musici zijn dan ook aanwezig.

Deze unieke, bijzondere en intieme concerten zijn mede mogelijk dankzij de inzet van onze vrijwilligers.
Meer informatie: secretariaat@hofjevanaerden.nl, 0345-614019.

Back To Top