skip to Main Content

7 januari 2024: concert Duo Rapha

7 Januari 2024: Concert Duo Rapha

Op 7 januari 2024 wordt er in het Hofje een concert verzorgd door Duo Rapha, blokfluitiste Els Kuijk en organiste/pianiste Rodyan van den Brink. 

Els speelt al zolang als ze zich kan herinneren de blokfluit. Els speelt in meerdere ensembles, waaronder Capriola in Delft, en speelt sinds enkele jaren ook samen met organiste Rodyan van den Brink. Ook speelt ze mee met diverse orkesten en ensembles op projectbasis en volgde ze verschillende masterclasses.

Sinds 14 jaar is Rodyan verbonden als organiste aan de Protestantse Gemeente in Houten en Odijk. Daarnaast werkt Rodyan mee aan de serie meditatieve vieringen in Houten en neemt ze deel aan het muzikaal programma in de kerk op de open monumentendag in Odijk en Breukelen.

Tickets zijn te koop, voorafgaand aan het concert, vanaf 14:00 uur. De prijs is €12,- per persoon. Aanvang concert vanaf 14:30 uur. Het intieme huisconcert vindt plaats in de voormalige raadzaal.

Na afloop is er ruimte voor een informeel samenzijn, met een drankje en de mogelijkheid om na te praten over het concert. Els en Rodyan zijn dan ook aanwezig.

Deze unieke, bijzondere en intieme concerten zijn mede mogelijk dankzij de inzet van onze vrijwilligers.
Meer informatie: secretariaat@hofjevanaerden.nl, 0345-614019.

Back To Top